tiada.motif rebel

Wednesday, January 12, 2011

GLITTERATI akhirnya..tq NUFFNANG

SETELAH penat berpatah arang bertongkatkan dagu berpatahkan sayap bertegang urat berembun berhujan berambus beratur dan sebagainya, hari ini dalam sejarah blog ini,status nuffnang aku berubah menjadi GLITTERATI....sekali lagi...GLITTERATI...lagi2..GLITTERATI.....oh yeah......bangga xterkata...

"so, dikesempatan ini,saya mengucapkan setinggi-tinggi ucapan terima kaseh kepada NUFFNANG n crew kerana memberi penghargaan ini kepada saya..saya berasa amat berbesar hati dan tanpa segan silu dan dengan TIADAMOTIFnya,saya menerima penghargaan ini dengan hati ikhlas dan terbuka.DAN saya juga berharap pihak crew NUFFNANG juga memberi status ini dengan ikhlas dan hati terbuka.Kepada orang perseorangan dan juga blogger di luar sana, saya berharap agar anda semua tidak cemburu dan berasa dengki dengan penghargaan ini,walaupun saya cemburu yang amat jika ada orang dah dapat paycheck dari NUFFNANG..siot korang..Untuk akhirnya, saya ucapkan selamat maju jaya untuk blog ini dan juga NUFFNANG..sekian.."


14 comments:

  1. tahniah fairuz =)
    pelan2 kayuh k..dah lama baru nmpak hasil
    kalo nak tahu macamne nk dapat hasil dgn cepat
    jgn malu bertanya..k
    * saya follow anda ~

    ReplyDelete
  2. fairuz kpe xletak chatbox?
    kan senang nk sembg hihi =)

    ReplyDelete
  3. wahhhwah..hihi xpe la bg yg line ok..bg yg line xok cian dorg xpat bls kunjungan nnt..lewat fairuz tdo?

    ReplyDelete
  4. yeke..shida pon dah nk tdo nih..esok nk kjew lg..tp nseb shida kje ptg leh bgun lewat skit.. =P
    student ke fairuz ni?

    ReplyDelete
  5. alaa...saya dari start daftar lg dapat tittle glitterali tu..x penah ubah2 pon..haha~

    ReplyDelete
  6. Tahniah dah dapat status Glitterati, moga lepas ni dapat BE pula..

    ReplyDelete
  7. wah.....tahniah peyuz....xsia2 usahamu selama ini....=)

    ReplyDelete
  8. tahniah..................:)

    ReplyDelete
  9. hahaha...aku nk ucap tahniah jgk la ko mg peyuh! walopon aku xtau menda pasal nuff2 nie...ahaks!

    ReplyDelete
  10. tahniah broo!! nufnang terbaek r

    ReplyDelete
  11. Bukan mula-mula daftar ahli biasa terus dapat status glitterati tak eh? Rasanya macam tu...tapi tak sure la.

    By the way, tahniah. usaha lagi dengan motif ye! :)

    **saya pun baru dapat happy news dari Nuffnang. Nuff memang best!**

    ReplyDelete
  12. tahniah dude!
    aku kena usaha lagi ni..muehehheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...