tiada.motif rebel

Friday, February 25, 2011

MAKHLUK NORMAL DI BUMI ASING



 KENAPA BLOG AKU NI X UPDATE?
 KENAPA TIADA ORG JENGUK BLOG AKU NI?
 KENAPA NUFFNANG AKU SKET JE??
 KENAPA??KENAPA??

INI kerana, keterbatasan waktu dan juga line internet, telefon pun sekali, telah membataskan aktiviti norma aku,sepanjang aku duk mengganggur aritu..aku menerima dengan redha dan tabah akan segalanya dan berharap semua berjalan lancar..cewahh..hahaha...so,aku akan update blog aku seminggu sekali(tu paling rajin la) xpun sebulan sekali..hahaha..dari bumi yang asing ni...hehehe..

erm..tu je dulu eh...aku sekarang jauh dari family ngan sume org..jd xbyk cerita lg tp byk stori menarik ade..hehe..nnt aku cite satu persatu..hehe..ok...chow..

4 comments:

  1. x sabar nk dgr cite kamu...ngee~

    ReplyDelete
  2. yok..msuk skol suda..mmg xde mse dh..huhu..aku pun 2x sbuln je

    ReplyDelete
  3. haha.

    sama la. semua org makin bizi sekarang. hehehehe. blog bersawang memasing.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...